Γυναικολογικό ιατρείο

Τη μετατροπή από κατοικία σε επαγγελματικό χώρο, κλήθηκε  να πραγματοποιήσει το γραφείο αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, Space Interiors. Το διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, ένα τυπικό τριάρι, χρειάστηκε να “φιλοξενήσει” ένα χώρο αναμονής, το γραφείο και το εξεταστήριο του γιατρού, ενω παράλληλα να μην πειραχθεί η υπάρχουσα κουζίνα. Τοίχοι και διακοσμητικές εσοχές από γυψοσανίδα, έντονο γυναικείο κόκκινο του

Aνακαίνιση διαμερίσματος στην Ηλιούπολη

Ένας ενιαίος χώρος καθιστικού και τραπεζαρίας, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενδιαφέρων και με χαρακτήρα, ενώ παράλληλα να διαχωρίζεται χάρη σε μικρές λεπτομέρειες, όπως η επιλογή ταπετσαρίας, ο φωτισμός και οι ειδικές κατασκευές επίπλωσης, όπως αυτά που βλέπουμε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, την ανακαίνιση (σχεδιασμό-κατασκευή-επίβλεψη) του οποίου, ανέλαβε το Space Interiors. Τα έπιπλα της τραπεζαρίας (καναπεδάκι, τραπέζι,

Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Π.Φάληρο

Σε αυτό το διαμέρισμα η ανακαίνιση που έγινε, βασίστηκε στην αλλαγή των επίπλων, των κουρτινών, καθώς και στην κατασκευή ψευδοροφών. Ο σχεδιασμός των επίπλων έγινε από την Ανναστέλλα Λαζάρου, και οι κατασκευές από τα έμπειρα συνεργεία του SPACE INTERIORS. Σε μικρό χρονικό διάστημα η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα ικανοποίησε ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες. Amazon.com: Le

Εφηβικό κοριτσίστικο δωμάτιο

Ένα μικρό βρεφικό δωμάτιο, χρειάστηκε να δώσει τη θέση του στη νεαρή έφηβο. Οι αλλαγές που ακολούθησαν ήταν ριζικές, όχι όμως και πολυέξοδες. Ταπετσαρίες, υφάσματα, γραφείο ειδικής κατασκευής, το ιδανικότερο για τον περιορισμένο χώρο, κρεββάτι με αποθήκευση και έντονα χρώματα, ήταν αρκετά για να πείσουν τη μικρή ένοικο να μετακομίσει εκεί. Σχεδιασμός-εκτέλεση: Space Interiors-Ανναστέλλα Λαζάρου

Μετατροπή επαγγελματικού χώρου σε κατοικία

Η συγκεκριμένη κατοικία, δεν άλλαξε απλά αισθητική και λειτουργικότητα μετά την ανακαίνιση που έγινε, αλλά και χρήση. Ο χώρος λειτουργούσε ως φροντιστήριο ξένων γλωσσών και το ζητούμενο ήταν να γίνει μία λειτουργική και σύγχρονη κατοικία για το νέο ξεκίνημα του νεαρού ζευγαριού. Με γνώμονα τη διαχρονική αισθητική και με ζητούμενο τη ζεστασιά, τα υλικά που

Penthouse στη Γλυφάδα

Με το μαύρο να κυριαρχεί και τα υλικά να μπλέκονται στο χορό της πολυτέλειας, το συγκεκριμένο ρετιρέ-μεζονέτα, σε υψηλής αρχιτεκτονικής πολυκατοικία, δέχθηκε τη φροντίδα της Ανναστέλλας Λαζάρου με γνώμονα το καλό γούστο της ιδιοκτήτριας. Τα περισσότερα έπιπλα προϋπήρχαν, κι έτσι σκοπός ήταν να προσαρμοστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη νέα κατοικία, αφού πρώτα, κάποια

Peak Fitness Hall

Σε έναν ενιαίο χώρο του πρώτου ορόφου νεόδμητης πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο, ζητήθηκε και διαμορφώθηκε από την Space Interiors ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Σημαντικός παράγοντας που έπρεπε να μελετηθεί ήταν η ηχομόνωση για την οποία έγινε ειδική μελέτη, τόσο στον χώρο με τα ελεύθερα βάρη όσο και στην αίθουσα aerobic. Οι ταπετσαρίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη

British Council (Βρετανικό Συμβούλιο-Αθήνα)

Το γραφείο Αρχιτεκτονικής & Διακόσμησης Space Interiors ανέλαβε και ολοκλήρωσε την ανακαίνιση τμήματος του Βρετανικού Συμβουλίου στο Κολωνάκι. Το ζητούμενο που ήταν ένας φρέσκος και νεανικός χώρος, επιτεύχθηκε με τη χρήση ζωντανών χρωμάτων και πολύπλοκων σχημάτων. Τα φωτιστικά που κρέμονται στην είσοδο του τμήματος, και παίζουν με διαφορετικά μεγέθη και ύψη, δίνουν το καλωσόρισμα σε ένα πραγματικά

Hotel Belle Helene στο Βαθύ Γυθείου

Στην πανέμορφη παραλία στο Βαθύ Γυθείου, το ξενοδοχείο “Belle Helene” ξεκίνησε την ανακαίνιση των δωματίων και των υπόλοιπων χώρων του, με τη βοήθεια του Space Interiors. Ο σχεδιασμός έγινε έτσι ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες, με αισθητική για όλα τα γούστα. Στη διακόσμηση κυριάρχησαν οι ταπετσαρίες, τα πρωτότυπα πορτατίφ, οι κουρτίνες από ταφτάδες και

Διακόσμηση μονοκατοικίας στη Ν.Φιλαδέλφεια

Μία μονοκατοικία με υπέροχη αρχιτεκτονική, χρειάζεται και την αντίστοιχη εσωτερική διακόσμηση. Με αυτό ως έναυσμα, οι ιδιοκτήτες, απευθύνθηκαν στο Space Interiors και τη διακοσμήτρια Ανναστέλλα Λαζάρου, ώστε να αποκτήσουν οι χώροι τους, ταυτότητα. Η διαμόρφωση του χώρου κινήθηκε με βάση την επιλογή υφασμάτων, κουρτινών και ταπετσαριών, με το υπέροχο γούστο της ιδιοκτήτριας και τη βοήθεια