Με το μαύρο να κυριαρχεί και τα υλικά να μπλέκονται στο χορό της πολυτέλειας, το συγκεκριμένο ρετιρέ-μεζονέτα, σε υψηλής αρχιτεκτονικής πολυκατοικία, δέχθηκε τη φροντίδα της Ανναστέλλας Λαζάρου με γνώμονα το καλό γούστο της ιδιοκτήτριας.

Τα περισσότερα έπιπλα προϋπήρχαν, κι έτσι σκοπός ήταν να προσαρμοστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη νέα κατοικία, αφού πρώτα, κάποια από αυτά δεχθούν ελαφρές μεταποιήσεις ως προς την ανανέωσή τους και το δέσιμο μεταξύ τους. Βελούδο, ξύλο, μαύρο κρύσταλλο, δέρμα, αγκαλιάστηκαν από ταπετσαρίες με τρισδιάστατα εφέ, φυσικά υλικά και νεοϋορκέζικες παραστάσεις, δίνοντας το στίγμα ενός μητροπολιτικού πολυτελούς στυλ στον ενιαίο χώρο.

Τα πανύψηλα παράθυρα στην κουζίνα, όπως και τα ανοίγματα στο σαλόνι, ντύθηκαν με ρόμαν και πάνελ ειδικής κατασκευής για να καλύψουν τις απαιτούμενες ανάγκες σκίασης του χώρου, ενώ η μπαλκονόπορτα της τραπεζαρίας, φιλοξένησε μία βελούδινη αυλαία σε εκρού τόνο. Πολυέλαιοι σε καίρια σημεία αλλά κυρίως, φωτισμός που έρχεται περιμετρικά από τις απλίκες και τα φωτιστικά δαπέδου ενισχύουν τη σκηνογραφική ατμόσφαιρα της κατοικίας. Παράλληλα, στοιχεία όπως οι φωτιζόμενες σκάλες με τα γυάλινα πατήματα και τον ανοξείδωτο σκελετό, αλλά και το μαρμάρινο “σούσι” τραπέζι στην κουζίνα, δίνουν το επιβλητικό παρόν του εκσυγχρονισμού,  εισβάλλοντας στο glamorous σύνολο του χώρου.

 

[Translate to Russian:] Metalloobrabotka 02. Март 2012, [Translate to Russian:] The Metalloobrabotka International Exhibition is an effective tool for implementation of the national hi-tech english to russian word list Hope Yu Lieks Toona!