Κάπου στα νότια προάστια της Αττικής, η ιδιαίτερη Αρχιτεκτονική μιας κατοικίας με υπέροχη θέα, αναζητούσε και την ανάλογη διακόσμηση στο εσωτερικό του. Έτσι, η σχεδιαστική ομάδα του Space Interiors, έλαβε υπόψη της την υπάρχουσα Αρχιτεκτονική, καθώς και το μοντέρνο γούστο της ιδιοκτήτριας και προχώρησε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εσωτερικής διαμόρφωσης των χώρων.
Οι ουδέτεροι τόνοι του γκρι, επαναλαμβάνονται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ισογείου, ξεκινώντας από την είσοδο με την εξαιρετική πόρτα που σε ταξιδεύει μέχρι το Παρίσι και το ντύσιμο των δύο κυκλικών κολόνων με μία πρωτότυπη μεταλλική ταπετσαρία, ενώ περνώντας από το καθιστικό και την τραπεζαρία, καταλήγουμε στην κουζίνα με τις πόρτες από καθρέφτη στα ντουλάπια και τον πάγκο και τη νησίδα από κουρασάνι.
Ένα υλικό που χρησιμοποιήθηκε επίσης και στη σκάλα που οδηγεί στον κάτω & στους επάνω ορόφους, καθώς και στο τζάκι.O μεγάλος καναπές, σχεδιάσθηκε από την Ανναστέλλα Λαζάρου και κατασκευάσθηκε από το Space Interiors. Το ίδιο και όλα τα κρεββάτια ειδικής κατασκευής.
Οι κουρτίνες και τα συστήματα σκίασης, επίσης μελετήθηκαν για κάθε χώρο ξεχωριστά και υλοποιήθηκαν, κατά βάση σε μίνιμαλ αισθητική, με εξαίρεση τα παιδικά υπνοδωμάτια, όπου κυριαρχεί το ρομαντικό στοιχείο.
diakosmisi_lagonisi (6)

diakosmisi_lagonisi (4)

diakosmisi_lagonisi (3)

diakosmisi_lagonisi (2)

diakosmisi_lagonisi (1)

lagonisi_deco (2)

diakosmisi_lagonisi (22)

diakosmisi_lagonisi (20)

Ανεβαίνοντας, συναντούμε τα υπνοδωμάτια. Το Master με το λουτρό με την υπέροχη θέα και το dressing room, αλλά και τα δύο παιδικά υπνοδωμάτια των κοριτσιών, σε ύφος ρομαντικό για τη μικρότερη ιδιοκτήτρια και πιο εκκεντρικό με animal prints  και ταξιδιάρικες μπορντούρες για τη μεγαλύτερη.
Ανεβαίνοντας ακόμη έναν όροφο, βρισκόμαστε στον χώρο περισυλλογής & yoga, λιτό στην επίπλωσή του, που αποτελείται μόνο από τρεις γιγάντιες μαξιλάρες, ενώ οι τοίχοι έχουν ντυθεί με εντυπωσιακές ταπετσαρίες.

diakosmisi_lagonisi (18)

lagonisi_deco (1)

diakosmisi_lagonisi (16)

diakosmisi_lagonisi (14)

diakosmisi_lagonisi (15)

diakosmisi_lagonisi (13)

diakosmisi_lagonisi

diakosmisi_lagonisi (18)

paidiko_lagonisi (4)

paidiko_lagonisi (3)

paidiko_lagonisi

diakosmisi_lagonisi (9) diakosmisi_lagonisi (8) paidiko_lagonisi (1) paidiko_lagonisi (2)

Στον υπόγειο χώρο του κτίσματος, διαμορφώθηκε ένα playroom με επιλεγμένα χαλιά patchwork, πουφ, καθώς και μία σκηνή από την teepeelicious. Στον ίδιο χώρο, βρίσκεται και ο ξενώνας, αλλά  και ένα ιδιαίτερα μοντέρνο wc σε ασπρόμαυρο με κόκκινες πινελιές.
Ο εξωτερικός χώρος, προσφέρει στιγμές χαλάρωσης με την εξαιρετική θέα προς τον Σαρωνικό.
diakosmisi_lagonisi (21)

diakosmisi_lagonisi_wc

diakosmisi_lagonisi (23)