Ένας ενιαίος χώρος καθιστικού και τραπεζαρίας, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενδιαφέρων και με χαρακτήρα, ενώ παράλληλα να διαχωρίζεται χάρη σε μικρές λεπτομέρειες, όπως η επιλογή ταπετσαρίας, ο φωτισμός και οι ειδικές κατασκευές επίπλωσης, όπως αυτά που βλέπουμε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, την ανακαίνιση (σχεδιασμό-κατασκευή-επίβλεψη) του οποίου, ανέλαβε το Space Interiors.
Τα έπιπλα της τραπεζαρίας (καναπεδάκι, τραπέζι, καρέκλες & συμπεριλαμβανομένης της γωνιάς γραφείου) σχεδιάσθηκαν από την Ανναστέλλα Λαζάρου, όπως επίσης και ο γωνιακός καναπές και η κονσόλα εισόδου, η οποία ντύθηκε με τεχνόδερμα όμοιο του καναπέ της τραπεζαρίας.
Σκοπός της interior designer, ήταν να συνδυαστούν τα υπάρχοντα έπιπλα που θα παρέμεναν στο χώρο (τραπέζι σαλονιού & σύνθεση tv) καθώς και οι κουρτίνες που υπήρχαν, με τις νέες κατασκευές.
Επιλέχθηκαν ταπετσαρίες για καθιστικό και τραπεζαρία που να προσφέρουν ζεστασιά και προοπτική. Αυτό επιτεύχθηκε στην τραπεζαρία  με την επιλογή μιας παράστασης σε μικτή τεχνική με τα χρώματα της σκουριάς που δίνει βάθος στο χώρο και ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ζητούμενο, μια που επρόκειτο για την πρώτη εντύπωση όσων εισέρχονται στο διαμέρισμα.
Στο καθιστικό, μία ταπετσαρία από μπαμπού στο τζάκι και πίσω από τη σύνθεση που φωτίστηκε ιδανικά χάρη στις γύψινες κατασκευές της οροφής, λειτούργησε χαλαρωτικά, χαρίζοντας μία lounge διάθεση στους ιδιοκτήτες, όταν απολαμβάνουν το τζάκι, την τηλεόραση ή την μουσική τους.
Τα έργα τέχνης, επιλέχθηκαν σε χαρούμενους τόνους που κουβαλούν μια παιδικότητα, κάνοντας πιο ανάλαφρο το χώρο.

O χώρος πριν και οι προτάσεις…

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.