Peak Fitness Hall

Σε έναν ενιαίο χώρο του πρώτου ορόφου νεόδμητης πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο, ζητήθηκε και διαμορφώθηκε από την Space Interiors ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Σημαντικός παράγοντας που έπρεπε να μελετηθεί ήταν η ηχομόνωση για την οποία έγινε ειδική μελέτη, τόσο στον χώρο με τα ελεύθερα βάρη όσο και στην αίθουσα aerobic.

Οι ταπετσαρίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση του χώρου και τα χρώματα μελετήθηκαν βάσει της ψυχολογίας ώστε να τονώνουν τον πελάτη την ώρα της γυμναστικής, δημιουργώντας παράλληλα την απαιτούμενη ευεξία για να συνεχίσει. Στα ελεύθερα βάρη, η οροφή ντύθηκε με ταπετσαρία με δυναμικά γεωμετρικά σχήματα για τη δημιουργία καλής διάθεσης του αθλητή. Στον χώρο με τα όργανα, το χαμηλό ύψος της οροφής, “διασκεδάστηκε” από σκοτίες που δημιουργήθηκαν, παιχνίδι με τον φωτισμό, και τις εναλλαγές χρώματος.